Trans ja aistien talo

Trans ja aistien talo harvinaiset fetissit ja mieltymykset; sukupuolen moninaisuus ja transteemat; BDSM (esim. sadomasokismi ja valtaleikit); häiritsevät tai häpeää. Tällä oppitunnilla omaksutaan NLP-käsitteet aistit, miellejärjestelmät ja aistikanavat. Käsitteet auttavat meitä hahmottamaan itseämme ja havainnoimaan omaa. Tietokirjailija Tiia Forsström kuvailee yrityksensä Aistien talon ihan perinteistä, kun muun muassa olin naimisissa transmiehen kanssa. Kipuna,; Aistien Talo,; Self-employed. Previous . Trans. Sukupuolen muunnelmia. Like Kustannus. Teos valottaa sukupuolen muunnelmia muun muassa.

Myös esim. transprosessissa olevat ihmiset ovat tervetulleita. Oleellista on se, että osallistujat ovat halukkaita pohtimaan ja kehittämään.

Kipuna,; Aistien Talo,; Self-employed. Previous . Trans. Sukupuolen muunnelmia. Like Kustannus. Teos valottaa sukupuolen muunnelmia muun muassa. Tällä oppitunnilla omaksutaan NLP-käsitteet aistit, miellejärjestelmät ja aistikanavat. Käsitteet auttavat meitä hahmottamaan itseämme ja havainnoimaan omaa.

harvinaiset fetissit ja mieltymykset; sukupuolen moninaisuus ja transteemat; BDSM (esim. sadomasokismi ja valtaleikit); häiritsevät tai häpeää. Myös esim. transprosessissa olevat ihmiset ovat tervetulleita. Oleellista on se, että osallistujat ovat halukkaita pohtimaan ja kehittämään. Tällä oppitunnilla omaksutaan NLP-käsitteet aistit, miellejärjestelmät ja aistikanavat.

Käsitteet auttavat meitä hahmottamaan itseämme ja havainnoimaan omaa.

Valmennus, kehotyö & workshopit | Aistien Talo

Kipuna,; Aistien Talo,; Self-employed. Previous . Trans. Sukupuolen muunnelmia. Like Kustannus. Teos valottaa sukupuolen muunnelmia muun muassa. Tiia Forsström Twitterissä · Tiia Forsström Facebookissa · Aistien Talo on uskallettava katsoa · Sinivalkoisissa höyhenissä · Trans - sukupuolen muunnelmia.

Tällä oppitunnilla omaksutaan NLP-käsitteet aistit, miellejärjestelmät ja aistikanavat. Käsitteet auttavat meitä hahmottamaan itseämme ja havainnoimaan omaa.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail